Boxing lojë me zombies

Zombies kanë pushtuar banesën tuaj, duke vrarë gjatë një ndeshje boksi. Përdorni arrow çelësat për të shmangej rrahje, dhe bar hapësirë ​​për të dhënë.

Të gjitha lojrat
Boxing-loje-me-zombies
Votimi 35
Për 26
Këqijat 9
Shënim 0.7428571428571429
9