Boxing lojë (Punch Counter)

Për të luajtur është e thjeshtë, përdorimi A, SZ, dhe X për të goditur dhe arrow çelësat për të shmangej goditjet.

Të gjitha lojrat
Boxing-loje-punch-counter
Votimi 12
Për 7
Këqijat 5
Shënim 0.5833333333333334
9