Loja Boxing grave me Celebrities

Fytyrat e të famshëm si Ciara, Beyonce, Paris Hilton dhe Lil Kim në këtë lojë boksi. Përdorni arrow majtë dhe të drejtën për të dhënë grushta, dhe arrow deri për të mbrojtur ty.

Të gjitha lojrat
Loja-boxing-grave-me-celebrities
Votimi 245
Për 178
Këqijat 67
Shënim 0.726530612244898
9