Lojë boksi me Bush dhe Kerry

Bush dhe Kerry kanë rënë dakord për të zgjidhur dallimet e tyre në rrjet. Zgjidhni kundërshtarin tuaj dhe pastaj përdor çelësat W, A, S, D dhe kicking, dhe bar hapësirë ​​për të mbrojtur ty.

Të gjitha lojrat
Loje-boksi-me-bush-dhe-kerry
Votimi 53
Për 40
Këqijat 13
Shënim 0.7547169811320755
9