Lojë boksi me gjysh dhe një fëmijë

Përdorni arrow çelësat për të lëvizur, shtypni B për të goditur, dhe spacebar për të bërë shkelma.

Të gjitha lojrat
Loje-boksi-me-gjysh-dhe-nje-femije
Votimi 14
Për 8
Këqijat 6
Shënim 0.5714285714285714
9