Lojë boksi me gjysh

Një lojë boksi me të vërtetë kënaqësi për të luajtur ju duhet të përdorni V, B dhe N për të goditur, dhe spacebar për të bllokuar grushta nga kundërshtari juaj

Të gjitha lojrat
Loje-boksi-me-gjysh
Votimi 48
Për 32
Këqijat 16
Shënim 0.6666666666666666
9