Lojë boksi me Mask (maskë Boxing)

Përdorni arrow çelësat për të lëvizur, Z dhe butonat C të zmbrapset, dhe spacebar për të bllokuar.

Të gjitha lojrat
Loje-boksi-me-mask-maske-boxing
Votimi 31
Për 23
Këqijat 8
Shënim 0.7419354838709677
9