Lojë boksi me yjet ShowBiz

Beteja e yjeve ShowBiz në këtë lojë boks, Kanye West, Paris Hilton dhe Lady Gaga ka raste të sillen. Loja është luajtur me miun.

Të gjitha lojrat
Loje-boksi-me-yjet-showbiz
Votimi 35
Për 23
Këqijat 12
Shënim 0.6571428571428571
9