Lojë Boxing në plazh

U përleshën kundërshtarin tuaj boks jo në një rrjet, por në një plazh parajsë ku rërës dhe predha mingles! Fiton të gjitha të rrumbullakta dhe të kurorëzohet kampion!

Të gjitha lojrat
Loje-boxing-ne-plazh
Votimi 6
Për 5
Këqijat 1
Shënim 0.8333333333333334
9