Obama VS McCain

Obama dhe McCain vendosi për të zgjidhur dallimet e tyre në rrjet. Zgjidhni kundërshtarin tuaj dhe pastaj përdor çelësat W, A, S, D dhe goditur bar hapësirë ​​dhe për të mbrojtur ju.

Të gjitha lojrat
Obama-vs-mccain
Votimi 33
Për 25
Këqijat 8
Shënim 0.7575757575757576
9