Бокс игра со дедо

А бокс игра навистина забавно да играте треба да ги користите V, B и N за да се погоди, и празно место да го блокира удари од вашиот противник

Сите игри
Бокс-игра-со-дедо
Гласањето 48
За 32
Негативностите 16
Имајте на ум 0.6666666666666666
9