Бокс игра со децата на улица

Raye криминал во вашето соседство со бокс сите оние кои не ги следат правилата. Користете ги стрелките да се движат, и копчињата A, S и D за да започне.

Сите игри
Бокс-игра-со-децата-на-улица
Гласањето 22
За 13
Негативностите 9
Имајте на ум 0.5909090909090909
9