Бокс игра со шоу ѕвезди

Битката на шоу ѕвезди во оваа игра бокс, Kanye West, Парис Хилтон и Lady Gaga го случаи се однесуваат. Играта се игра со глувчето.

Сите игри
Бокс-игра-со-шоу-ѕвезди
Гласањето 35
За 23
Негативностите 12
Имајте на ум 0.6571428571428571
9