Обама VS Мекејн

Обама и Мекејн одлучиле да го решат разликите во рингот. Изберете противникот и потоа го користи клучеви W, A, S, D и притискање на тастерот space и да ве заштити.

Сите игри
Обама-vs-Мекејн
Гласањето 33
За 25
Негативностите 8
Имајте на ум 0.7575757575757576
9